Industrii

Din 1998, fondatorii FUMBUN s-au specializat în combaterea dăunătorilor de depozit. Astazi participăm la securitatea alimentară globală prin protejarea mărfurilor de insecte, dăunători și alți prădători ai marfurilor si alimentelor depozitate.

Agricultura

Agricultura: deratizare si dezinsectie in ferme

Indiferent de tipul de agricultură sau de creștere a animalelor pe care îl practicați, problemele dăunătorilor reprezintă o preocupare majoră, nu numai din cauza pierderilor pe care le poate provoca contaminarea depozitului dumneavoastră, ci și din cauza posibilelor daune cauzate proprietății și echipamentelor dumneavoastră.

FumBun are o vastă experiență în combaterea dăunătorilor din agricultură și sprijină fermierii in accest sens. Tehnicienii noștri vă pot sfătui cu privire la modul de întreținere a spațiilor dumneavoastră, la izolarea clădirilor dumneavoastră, la tratamentele adaptate dăunătorilor identificati și la modul de depozitare a produselor dumneavoastră pentru a minimiza riscul de infestare.

Soluțiile noastre eficiente de control și dezinfestare a dăunătorilor ne permit să vă protejăm afacerea împotriva multor amenințări cauzate de dăunători

Sobolanii, șoarecii și șoarecii de câmp cauzează daune mari clădirilor și echipamentelor agricole. De asemenea, pot ataca produsele depozitate și culturile dvs. Aceste rozătoare pot transmite boli și pot provoca incendii rodând firele și cablurile electrice.

Insectele zburătoare, precum și insectele târâtoare, cum ar fi gărgărițele și gândacii, vă pot contamina stocurile și vă pot amenința calitatea hranei, in timp ce insectele alimentare, cum ar fi gândacii și gărgărițele, pot infesta cerealele și bunurile depozitate.

Agri-Food

Combaterea dăunătorilor pentru sectorul agroalimentar

În calitate de profesionist al industriei alimentare, sunteti la curent in privinta riscurilor legate de o invazie a rozătoarelor sau insectelor.

Rezultatele proaste ale auditului, opririle de producție, scandalurile de sănătate, rechemarile de produse sunt probleme de evitat pentru orice companie.

Industria alimentară este preocupată în special de dăunătorii care amenință calitatea și siguranța produselor alimentare. În era digitală în care informațiile sunt distribuite instantaneu, o problemă de igienă se poate răspândi rapid și poate afecta reputația unității dumneavoastră, provocând consecințe economice semnificative.

Datorită know-how-ului bazat pe cunoașterea biologică a dăunătorilor, a mediului lor și a riscurilor asociate cu proliferarea acestora, echipa FUMBUN este capabilă să vă ofere solutii personalizate, care respectă toate reglementările și standardele sectorului dvs.

Spatii logistice

Combaterea dăunătorilor pentru sectorul agroalimentar

Soluții de combatere a dăunătorilor și dezinfestare pentru profesioniștii în logistică și transport.

Pachetul nostru de prevenire constă în verificări regulate pentru a monitoriza, detecta și combate rozătoarele, insectele târâtoare și insectele zburătoare. Pentru a face acest lucru, folosim soluții care sunt atât durabile, cât și de înalt nivel tehnologic, cu soluții inovatoare.

Suntem proactivi în a oferi clienților sfaturi și recomandări pentru a evita dăunătorii. Toate soluțiile noastre iau în considerare nevoile dumneavoastră specifice.

HoReCa

Hoteluri și restaurante

Succesul unui restaurant, bar sau serviciilor de catering depinde in mare masura de reputatia acestuia. 

Acest lucru angajează calitatea mâncării, curățenia incintei și igiena impecabilă in fata unei clientele care nu face compromisuri.

Abordarea noastră integrată de gestionare a dăunătorilor ajută hotelurile și restaurantele să respecte în siguranță cerințele legislative și de audit și să evite impactul negativ asupra afacerii de la încălcarea reglementărilor de igienă, litigii, oaspeți nemulțumiți și daune aduse reputației și mărcii.

Expertiza FUMBUN oferă soluții de vârf în industrie pentru zonele cheie din hotelul și restaurantul dumneavoastră pentru a preveni și controla infestările cu dăunători. Pe măsură ce oaspeții solicită standarde mai înalte, o abordare holistică vă ajută compania să satisfacă nevoile în evoluție ale clienților.

Cladiri si spatii publice

Controlul rozatoarelor si combaterii daunatorilor pentru primarii si comunitati  

Autoritățile locale și regionale gestionează unul dintre cele mai mari portofolii imobiliare: clădiri publice, locuințe rezidențiale și birouri. Statutul lor îi obligă să aleagă cel mai bun raport calitate/preț pentru orice achiziție de servicii.

Agriangel poate ajuta autoritățile locale să îndeplinească această obligație prin furnizarea de servicii profesionale de combatere a dăunătorilor.

Fie ca este vorba de lupta impotriva pasarilor, sobolanilor, soarecilor sau insectelor precum termite sau gandaci, Agriangel este in masura sa va ofere o solutie adaptata problemelor comunitatii dumneavoastra. 

Controlul dăunătorilor la nivel local este esențial pentru a evita transmiterea bolilor pe care dăunătorii le poartă adesea.
Experții noștri vă vor asista în perioadele în care cererea pentru intervenții de combatere a dăunătorilor este cea mai mare.

Contacteaza-ne

Ia legatura cu noi si obtine o oferta personalizata!