Despre noi

Din 1998, fondatorii FUMBUN s-au specializat în combaterea dăunătorilor de depozit. Astazi participăm la securitatea alimentară globală prin protejarea mărfurilor de insecte, dăunători și alți prădători ai marfurilor si alimentelor depozitate.

Despre FUMBUN

Agriangel Srl este una dintre cele mai importante companii din piata din sectorul de fumigație, fitosanitar și de combatere a dăunătorilor de depozit din România, specializată în tratamente cu pesticide (fumigație) de cereale, leguminoase, semințe, aflate in silozuri, magazii, depozite sau pe vase in porturi.

Compania foloseste sisteme si dispozitive patentate pentru toate tipurile de tratamente ale produselor depozitate si este prezenta in mod activ la cele mai importante conferinte internationale, congrese si expozitii in sectorul de combatere a daunatorilor.

Departamentul tehnic are o vastă experiență, adăugând la aceasta o pregătire continuă adaptată nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Oferim servicii cu garanții complete într-o gamă largă de sectoare de piață, inclusiv: industria alimentară, fabrici, depozite, silozuri, zone și locuri publice (restaurante, hoteluri, spitale, școli, teatre, biserici etc).

Printre serviciile pe care le putem oferi clienților noștri se numără: 

dezinsecție, dezinfecție, deratizare, monitorizare insecte, carantină și fumigație înainte de expediere, degazare eliberare certificat Gaz Free, neutralizarea reziduurilor și furnizarea de echipamente și testere de siguranță pentru detectarea fosfinei, consultanță, dezinfecție a silozuri, mori, depozite, vase, barje, camioane, vagoane, fabrici de procesare, alte facilitati, etc.

Companii de prima clasa specializate in productie, comercializare si depozitare apeleaza la serviciile noastre.

Agriangel este acreditata și membru al celor mai importante asociatii profesionale globale, fiind capabilă să ofere servicii integrate de calitate superioara.

Contacteaza-ne

Ia legatura cu noi si obtine o oferta personalizata!